Säker betalning

Betalningsalternativ - privat

lampspecialisten.se erbjuder i dagsläget fyra olika betalningsalternativ - Faktura, Delbetalning, Förskott (via banköverföring) samt Payson (för kortbetalningar). Du väljer enkelt vilket sätt du föredrar när du är klar med din varukorg och går vidare med ditt köp.

Förskottsbetalning via BG - 0 kr avgift

Förskottsbetalning är alternativet som tycker att fakturering blir för dyrt eller som inte kan bli kreditgodkänd hos SveaWebPay.

Förskottsbetalning sker genom en inbetalning av orderersumman till Bankgiro 384-6607.
(Kontoägare: Adshape AB)
Ange ordernummer och namn.

Vi behandlar er beställning så fort vi mottagit er betalning. Vi reserverar dina varor i tre bankdagar, därefter annulleras din beställning. Tre dagar räcker oftast mer än väl för att pengarna ska komma in. Skulle det vara så att du har skäl att tro att det kan ta längre tid för din betalning att nå vårt bankgiro,  meddela oss detta i meddelanderutan.

SWISH - 0 kr avgift

Förskottsbetalning via Swish i din mobil är mycket snabbt och smidigt. När du väljer detta betalalternativ så förutsätter det att du utför Swish-betalningen inom 12 timmar, annars makuleras din order. Vi godkänner din order manuellt och du får du en bekräftelse på att Ordern är mottagen.

Payson, kortbetalning - 0 kr avgiftButton_Invoice_NegBlue_SV.png

Betala enkelt och säkert med kort, internetbank eller innestående pengar hos Payson. Payson är en extern tjänst för att hantera kortbetalningar mm, vilket är gratis för dig som kund och som gör att du kan känna dig helt säker på att betala med alla sorters kort.

Betala mot faktura - 39 kr avgiftButton_Invoice_NegBlue_SV.png

Vid betalning via faktura samarbetar vi med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av oss är överlåtna till Svea Ekonomi AB.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 10 dagar. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.

Blir du godkänd skickas det ut en faktura separat från Svea Web Pay via brev. En faktureringsavgift på 39 kr tas ut. Du har 10 dagar på dig att betala fakturan från att den skickas ut, vilket vanligtvis görs 1-10 dagar efter att du mottagit din vara. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Observera att det inte är Adshape AB / signsport.se som hanterar denna fakturering. Frågor rörande din faktura ställs istället direkt till Svea Web Pay.

Blir du inte godkänd i kreditbedömningen kan du gå tillbaka och välja annat betalningssätt.

Betala med Delbetalning - uppläggning och avi (tillkommer) svea-del190.png

Genom vårt samarbete med Svea Ekonomi AB kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det kampanjalternativ som passar dig bäst. Köpet kan alltid betalas i sin helhet närsomhelst, innan förfallodag.

Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Har du några frågor så kan du ringa 08–514 931 13 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 kr, löptid 12 månader, 0 % ränta, uppläggningsavgift 195 kr, aviavgift 29 kr: 10,68 %

Allmänna villkor Svea

Faktura avtalskund - 0 kr

Är du återkommande fakturakund kan du få en faktura via epost. Vi tar kreditprövning på alla nya kunder som vill bli Avtalskunder. Kontakta oss på info@signsport.se, eller 0790-40 79 80 innan du lägger din beställning.

Större order = mängdrabatt

Avser du att lägga en större order till dig själv, din förening eller ditt företag ber vi dig vänligen kontakta oss för offert. Självklart lämnar vi mängdrabatt vid större ordrar så prata gärna ihop er om ni funderar på att köpa flera lampor på en gång! Du når oss via kontakformuläret ovan eller på tel 072-936 64 72

Betalningsalternativ - företag/förening

Betala mot faktura - 39 kr avgiftsvea190.png

Samma som för privatpersoner. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress. Blir du godkänd skickas det ut en faktura separat från Svea Web Pay. En faktureringsavgift på 39 kr tas ut. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan. Se under privat för mer info. Maxbelopp 15 000:-. Önskar du en faktura för belopp över 15 000:- är du välkommen att först kontakta oss för vidare instruktioner om hur du går tillväga med din beställning. 

Faktura avtalskund - 0 kr

Är du återkommande fakturakund kan du få en faktura via epost. Vi tar kreditprövning på alla nya kunder som vill bli Avtalskunder. Kontakta oss på info@signsport.se, eller 072-936 64 72 innan du lägger din beställning.

Större order = mängdrabatt

Avser du att lägga en större order till ditt företag ber vi dig vänligen kontakta oss för offert. Självklart lämnar vi mängdrabatt vid större ordrar så prata gärna ihop er om ni funderar på att köpa flera lampor på en gång! Du når oss via kontakformuläret ovan eller på tel 072-936 64 72


Meny

 • Teamorder
 • Om oss  
  signsport.se

  Denna e-butik såg dagens i december 2016. Syftet med butiken är att kunna erbjuda våra klubbar/företag att handla Teamkläder direkt via webshopen, samt sälja SIGNs egna kläder och tillbehör. Dessutom har vi kompletterat vårt egna sortiment med en rad olika varumärken för att möta våra kunders önskemål om att kunna köpa det mesta för sitt idrottande i samma butik.

  signsport.se / SIGN Sport Sweden ägs och drivs av Adshape AB, org 556834-8881. Företaget har sedan 2011 bedrivit e-handel och grafisk formgivning och driver även lampspecialisten.se och sportnetto.se

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Sign Sportswear

  Varumärket SIGN grundades 2013 med ambitionen att etablera ett nytt klädmärke som tillhandahåller tränings- och tävlingskläder till klubbar, privatpersoner och företag av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser, då ni handlar utan onödiga mellanhänder. 

  2015 startade SIGN Sport Sweden och marknadsför sedan dess SIGNs fulla sortiment inom orientering, skidor, cykel och löpning på den svenska marknaden. Vår resa har just börjat och ett bevis på att vi är på rätt väg är alla de team som redan anförtrott sig till oss. Stort tack!

 • Egen design  
  Nya kläder till klubben/företaget?

  SIGN Sportswear erbjuder funktionella och prisvärda sportkläder för orientering, löpning, skidor och cykel - i helt egen design. Vi skapar en unik design just för din klubb eller ditt företag - i era färger, utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda era medlemmar att handla direkt här på signsport.se - så att ni slipper hantera lager, ta in beställningar. Ni kan istället fokusera på det som är viktigast för er!

  • Unik design för varje klubb/lag/företag
  • Minsta beställningsantal endast 10 st
  • All produktion inom EU
  • Snabba leveranser – 4-5 veckor
  • Hög kvalitet och bra priser!

  NYFIKEN? Kontakta oss

  Helt egen design från SIGN

  Egen design från endast 10 st

  Alla våra kläder och produkter går att få i helt egen design. Vårt svenska designteam bistår er med en unik design i era färger.

  Minsta beställningsantal är endast 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Kompletteringar möjligt från 5 ex. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

  LÄS MER HÄR!

  Panda theme

  Kvalitet och miljö

  All vår produktion sker inom EU vilket gör att vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor. Vi använder bara europeiska material och följer självklart de arbetsregler och villkor som finns i EU. SIGN har idag ca 20 anställda + 7 återförsäljare i olika länder.  2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid.

  oeko-tex OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord! Läs mer om OEKO-tex på denna länk

 • Kontakt
 • Varumärken  
 • Orientering  
 • Längdskidor  
 • Löpning/trail  
 • Cykel/mtb  
 • Outlet / erbjudanden
Upp