Säker betalning

Betalningsalternativ - privat

lampspecialisten.se erbjuder i dagsläget fyra olika betalningsalternativ - Billmate Faktura, Billmate Delbetalning, Swish samt Payson (för kortbetalningar). Du väljer enkelt vilket sätt du föredrar när du är klar med din varukorg och går vidare med ditt köp.

SWISH - 0 kr avgift


Förskottsbetalning via Swish i din mobil är mycket snabbt och smidigt. När du väljer detta betalalternativ så förutsätter det att du utför Swish-betalningen inom 12 timmar, annars makuleras din order. Vi godkänner din order manuellt och du får du en bekräftelse på att Ordern är mottagen.

Payson, kortbetalning - 0 kr avgift

Button_Invoice_NegBlue_SV.png

Betala enkelt och säkert med kort, internetbank eller innestående pengar hos Payson. Payson är en extern tjänst för att hantera kortbetalningar mm, vilket är gratis för dig som kund och som gör att du kan känna dig helt säker på att betala med alla sorters kort.

Billmate faktura - 39 kr avgift


För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Samtliga fakturor är av oss är överlåtna till Billmate.
Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig. Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar och den skickas ut efter att din beställning har skickats från vårt lager. Vid försenad betalning utgår avtalad samt lagstadgad påminnelseavgift. Dröjsmålsränta utgår med 11%

Blir du godkänd skickas det ut en faktura separat från Billmate via epost. En faktureringsavgift på 39 kr tas ut. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan från att den skickas ut, vilket vanligtvis görs samma dag som din vara levereras. Fakturan skickas dock separat. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress. Vid utebliven betalning överlämnas fakturan till inkasso.

Observera att det inte är Adshape AB som hanterar frågor kring denna fakturering. Frågor rörande din faktura ställs istället direkt till Billmate.

Blir du inte godkänd i kreditbedömningen kan du gå tillbaka och välja annat betalningssätt.

Billmate Delbetalning - uppläggning och avi 


Genom vårt samarbete med Billmate kan du teckna ett kontokreditavtal och därmed kunna delbetala ditt köp. Vid delbetalning kan du välja att dela betalningen på flera tillfällen vilket du väljer direkt i checkouten/kassan i butiken. Fakturan kommer till dig via e-post och du har 14 dagar på dig att betala.


Sedvanlig kreditprövning sker efter att personuppgifterna lämnats i kassan, i vissa fall innebär detta att en kreditupplysning tas. En kopia på kreditupplysningen kommer i så fall skickas hem till dig.

Betalplaner Billmate Delbetalning:

ID Beskrivning Månader Startavgift Fakturaavgift Minstabelopp Maxbelopp Ränta Utgångsdatum Land Språk Valuta
1 3 månaders delbetalning 3 99.00 35.00 200.00 100000000.00 15 2019-12-31 se sv SEK
2 6 månaders delbetalning 6 199.00 35.00 300.00 100000000.00 15 2019-12-31 se sv SEK
3 12 månaders delbetalning 12 299.00 35.00 400.00 100000000.00 15 2019-12-31 se sv SEK

Större order = mängdrabatt

Avser du att lägga en större order till dig själv, din förening eller ditt företag ber vi dig vänligen kontakta oss för offert. Självklart lämnar vi mängdrabatt vid större ordrar så prata gärna ihop er om ni funderar på att köpa flera lampor på en gång! Du når oss via kontakformuläret ovan eller på tel 072-936 64 72

Betalningsalternativ - företag/förening

Billmate Faktura - 39 kr avgift


Samma som för privatpersoner. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ert organisationsnummer. Leverans sker till den adress som finns registrerad som folkbokföringsadress. Blir du godkänd skickas det ut en faktura separat från Billmate via epost. En faktureringsavgift på 39 kr tas ut. Du har 14 dagar på dig att betala fakturan.Se under privat för mer info.

Payson, kortbetalning - 0 kr avgift

Button_Invoice_NegBlue_SV.png

Betala enkelt och säkert med kort, internetbank eller innestående pengar hos Payson. Payson är en extern tjänst för att hantera kortbetalningar mm, vilket är gratis för dig som kund och som gör att du kan känna dig helt säker på att betala med alla sorters kort.

Faktura avtalskund - 0 kr


Är du återkommande fakturakund kan du få en faktura via epost. Vi tar kreditprövning på alla nya kunder som vill bli Avtalskunder. Kontakta oss på info@signsport.se, eller 072-936 64 72 innan du lägger din beställning.

Större order = mängdrabatt

Avser du att lägga en större order till ditt företag ber vi dig vänligen kontakta oss för offert. Självklart lämnar vi mängdrabatt vid större ordrar så prata gärna ihop er om ni funderar på att köpa flera lampor på en gång! Du når oss via kontakformuläret ovan eller på tel 072-936 64 72