Om oss

signsport.se

Webshopen signsport.se är skapad för att fylla ett tomrum på den svenska marknaden. Vi vill på ett enkelt och bekvämt sätt underlätta för klubbar och företag att kunna erbjuda sina medlemmar kläder i en unik design. Dessutom kan anhöriga och bekanta på ett enkelt sätt beställa varor i butiken - perfekt om man vill sälja supporterprylar.

Som ett komplement till våra klubbshopar erbjuder vi även smarta tillbehör och kläder för cykel, skidor, orientering och löpning. Här kommer webshopens sortiment att utvecklas med tiden och våra kunders förfrågningar.

Vi på signsport.se har sedan 2009 ägnat åt oss e-handel via vår systebutik lampspecialisten.se - som är specialister på mobilt ljus i form av ficklampor och pannlampor. Där hittar du pannlampor och tillbehör från ledande leverantörerna till bra pris. Så är det något inom mobilt ljus du saknar i denna webshop - kolla gärna på lampspecialisten.se istället. 

Våra lagerförda varor skickas samma dag - om du beställer innan kl 12.00. Detta gör att du ofta har varorna redan dagen efter, beroende på vart i Sverige du bor. Vi har ett eget lager som sköter pack, plock och lagerhållning - vilket gör att vi kan erbjuda mycket snabba leveranser på lagerförda varor!

Om oss på SIGN Sportswear

Märket SIGN startade 2012 och finns sedan 2015 på den svenska marknaden där SIGN Sport Sweden har det fulla ansvaret för alla svenska klubbar. SIGN drivs och marknadsförs av Adshape AB, org nr 556834-8881.
Företaget har sitt säte i Alfta. Vi har i dagsläget 3 anställda i Sverige som jobbar med design av kläder, beställningar/fakturering och att serva våra kunder på bästa sätt. Därtill finns även vårt svenska lager som ser till att rätt vara kommer till rätt plats, med mycket kort varsel!

SIGN Sport Sweden har som mål att erbjuda egendesignade kläder för orientering, längdskidor, löpning och cykel till högsta kvalitet. Vi kan erbjuda er riktigt bra priser, då ni handlar helt utan mellanhänder.

All produktion sker inom EU vilket gör att vi har korta leveranstider, ca 5 veckor.

Vi använder bara europeiska material i alla våra kläder. Många av dom är dessutom OEKO-tex-certifierade, vilket är bra både för miljön vid tillverkning samt en trygghet för dig som använder plaggen. Detta är en mycket viktig märkning för alla syntet-kläder, som vi hoppas att ni som kunder uppskattar att vi väljer i så stor utsträckning som möjligt!

Förutom vårt svenska team har ett stort antal anställda i vårt huvudkontor och fabrik i Bulgarien. Där jobbar vi på SIGN Sport Sweden aktivt för att trygga goda arbetsförhållanden, bra villkor för de anställda samt att vi även driver på och är med i utvecklingen av nya produkter.

Kontakt

Du är välkommen att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär eller mail info@signsport.se - så hör vi av oss via mail eller telefon så snart vi hinner. Du kan även prova att höra av dig direkt till:

lampspecialisten.se - andreas davidssonKontaktformulär: klicka här
Mail: info@signsport.se
Telefon: 072-936 64 72 (vardagar 08.00-12.00)

Svarar vi ej under denna tid ber vi dig lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär, eller via mobilsvar eller sms så ringer vi upp så snart som vi kan.

Postadress: Klöverstigen 10, 82 231 Alfta.
Besöksadress/butik: Saknas då vi endast bedriver försäljning via e-butik!


Meny

 • Teamorder
 • Om oss  
  signsport.se

  Denna e-butik såg dagens i december 2016. Syftet med butiken är att kunna erbjuda våra klubbar/företag att handla Teamkläder direkt via webshopen, samt sälja SIGNs egna kläder och tillbehör. Dessutom har vi kompletterat vårt egna sortiment med en rad olika varumärken för att möta våra kunders önskemål om att kunna köpa det mesta för sitt idrottande i samma butik.

  signsport.se / SIGN Sport Sweden ägs och drivs av Adshape AB, org 556834-8881. Företaget har sedan 2011 bedrivit e-handel och grafisk formgivning och driver även lampspecialisten.se och sportnetto.se

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Sign Sportswear

  Varumärket SIGN grundades 2013 med ambitionen att etablera ett nytt klädmärke som tillhandahåller tränings- och tävlingskläder till klubbar, privatpersoner och företag av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser, då ni handlar utan onödiga mellanhänder. 

  2015 startade SIGN Sport Sweden och marknadsför sedan dess SIGNs fulla sortiment inom orientering, skidor, cykel och löpning på den svenska marknaden. Vår resa har just börjat och ett bevis på att vi är på rätt väg är alla de team som redan anförtrott sig till oss. Stort tack!

 • Egen design  
  Nya kläder till klubben/företaget?

  SIGN Sportswear erbjuder funktionella och prisvärda sportkläder för orientering, löpning, skidor och cykel - i helt egen design. Vi skapar en unik design just för din klubb eller ditt företag - i era färger, utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda era medlemmar att handla direkt här på signsport.se - så att ni slipper hantera lager, ta in beställningar. Ni kan istället fokusera på det som är viktigast för er!

  • Unik design för varje klubb/lag/företag
  • Minsta beställningsantal endast 10 st
  • All produktion inom EU
  • Snabba leveranser – 4-5 veckor
  • Hög kvalitet och bra priser!

  NYFIKEN? Kontakta oss

  Helt egen design från SIGN

  Egen design från endast 10 st

  Alla våra kläder och produkter går att få i helt egen design. Vårt svenska designteam bistår er med en unik design i era färger.

  Minsta beställningsantal är endast 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Kompletteringar möjligt från 5 ex. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

  LÄS MER HÄR!

  Panda theme

  Kvalitet och miljö

  All vår produktion sker inom EU vilket gör att vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor. Vi använder bara europeiska material och följer självklart de arbetsregler och villkor som finns i EU. SIGN har idag ca 20 anställda + 7 återförsäljare i olika länder.  2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid.

  oeko-tex OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord! Läs mer om OEKO-tex på denna länk

 • Kontakt
 • Varumärken  
 • Orientering  
 • Längdskidor  
 • Löpning/trail  
 • Cykel/mtb  
 • Outlet / erbjudanden
Upp