Om oss

Webshopen signsport.se

Webshopen signsport.se är skapad för att fylla ett tomrum på den svenska marknaden. Vi vill på ett enkelt och bekvämt sätt underlätta för klubbar och företag att kunna erbjuda sina medlemmar kläder i en unik design. Dessutom kan anhöriga och bekanta på ett enkelt sätt beställa varor i butiken - perfekt om man vill sälja supporterprylar. Som ett komplement till våra klubbshopar erbjuder vi även smarta tillbehör och kläder för cykel, skidor, orientering och löpning. Här kommer webshopens sortiment att utvecklas med tiden och våra kunders förfrågningar.

Vi på signsport.se har sedan 2009 ägnat åt oss e-handel via vår systebutik lampspecialisten.se - som är specialister på mobilt ljus i form av ficklampor och pannlampor. Där hittar du pannlampor och tillbehör från ledande leverantörerna till bra pris. Så är det något inom mobilt ljus du saknar i denna webshop - kolla gärna på lampspecialisten.se istället. 

Våra lagerförda varor skickas samma dag - om du beställer innan kl 12.00. Detta gör att du ofta har varorna redan dagen efter, beroende på vart i Sverige du bor. Vi har ett eget lager som sköter pack, plock och lagerhållning - vilket gör att vi kan erbjuda mycket snabba leveranser på lagerförda varor!

Om oss på SIGN Sportswear

Märket SIGN är ett europeiskt sportmärke inom egendesignade kläder. Det finns idag i ca 10 länder. SIGN drivs och marknadsförs i Sverige av Adshape AB, org nr 556834-8881. Företaget har sitt säte i Alfta.

signsport.se ägs av Adshape AB (org nr 556834-8881) och är grundat av Andreas Davidsson. Mer om Andreas och Adshape AB hittar du på www.adshape.se

I SIGN Sport Sweden-teamet ingår ytterligare personer bidrar med sitt kunnande, utprovningar, försäljning och för att butiken och service till våra kunder som är både privatpersoner, klubbar och företag ska fungera på bästa möjliga sätt. Vi har en egen reklamateljé som hjälper er från idé till färdig produkt!

Kontakt

Du är välkommen att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär eller mail - så hör vi av oss via mail eller telefon så snart vi hinner. Du kan även prova att höra av dig direkt till:

lampspecialisten.se - andreas davidssonKontaktformulär: klicka här
Mail: info@signsport.se
Telefon: 072-936 64 72 (vardagar 08.00-15.00)

Svarar vi ej under denna tid ber vi dig lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär, eller via mobilsvar eller sms så ringer vi upp så snart som vi kan.

Postadress: Klöverstigen 10, 82 231 Alfta.