Om oss

Webshopen signsport.se

Webshopen signsport.se är skapad för att fylla ett tomrum på den svenska marknaden. Vi vill på ett enkelt och bekvämt sätt underlätta för klubbar och företag att kunna erbjuda sina medlemmar kläder i en unik design. Dessutom kan anhöriga och bekanta på ett enkelt sätt beställa varor i butiken - perfekt om man vill sälja supporterprylar. Som ett komplement till våra klubbshopar erbjuder vi även smarta tillbehör och kläder för cykel, skidor, orientering och löpning. Här kommer webshopens sortiment att utvecklas med tiden och våra kunders förfrågningar.

Vi på signsport.se har sedan 2009 ägnat åt oss e-handel via vår systebutik lampspecialisten.se - som är specialister på mobilt ljus i form av ficklampor och pannlampor. Där hittar du pannlampor och tillbehör från ledande leverantörerna till bra pris. Så är det något inom mobilt ljus du saknar i denna webshop - kolla gärna på lampspecialisten.se istället. 

Våra lagerförda varor skickas samma dag - om du beställer innan kl 12.00. Detta gör att du ofta har varorna redan dagen efter, beroende på vart i Sverige du bor. Vi har ett eget lager som sköter pack, plock och lagerhållning - vilket gör att vi kan erbjuda mycket snabba leveranser på lagerförda varor!

Om oss på SIGN Sportswear

Märket SIGN är ett europeiskt sportmärke inom egendesignade kläder. Det finns idag i ca 10 länder. SIGN drivs och marknadsförs i Sverige av Adshape AB, org nr 556834-8881. Företaget har sitt säte i Alfta.

signsport.se ägs av Adshape AB (org nr 556834-8881) och är grundat av Andreas Davidsson. Mer om Andreas och Adshape AB hittar du på www.adshape.se

I SIGN Sport Sweden-teamet ingår ytterligare personer bidrar med sitt kunnande, utprovningar, försäljning och för att butiken och service till våra kunder som är både privatpersoner, klubbar och företag ska fungera på bästa möjliga sätt. Vi har en egen reklamateljé som hjälper er från idé till färdig produkt!

Kontakt

Du är välkommen att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär eller mail - så hör vi av oss via mail eller telefon så snart vi hinner. Du kan även prova att höra av dig direkt till:

lampspecialisten.se - andreas davidssonKontaktformulär: klicka här
Mail: info@signsport.se
Telefon: 072-936 64 72 (vardagar 08.00-15.00)

Svarar vi ej under denna tid ber vi dig lämna ett meddelande via vårt kontaktformulär, eller via mobilsvar eller sms så ringer vi upp så snart som vi kan.

Postadress: Klöverstigen 10, 82 231 Alfta.


Meny

 • Teamorder
 • Om oss  
  signsport.se

  Denna e-butik såg dagens i december 2016. Syftet med butiken är att kunna erbjuda våra klubbar/företag att handla Teamkläder direkt via webshopen, samt sälja SIGNs egna kläder och tillbehör. Dessutom har vi kompletterat vårt egna sortiment med en rad olika varumärken för att möta våra kunders önskemål om att kunna köpa det mesta för sitt idrottande i samma butik.

  signsport.se / SIGN Sport Sweden ägs och drivs av Adshape AB, org 556834-8881. Företaget har sedan 2011 bedrivit e-handel och grafisk formgivning och driver även lampspecialisten.se

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Sign Sportswear

  Varumärket SIGN grundades 2013 med ambitionen att etablera ett nytt klädmärke som tillhandahåller tränings- och tävlingskläder till klubbar, privatpersoner och företag av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser, då ni handlar utan onödiga mellanhänder. 

  2015 startade SIGN Sport Sweden och marknadsför sedan dess SIGNs fulla sortiment inom orientering, skidor, cykel och löpning på den svenska marknaden. Vår resa har just börjat och ett bevis på att vi är på rätt väg är alla de team som redan anförtrott sig till oss. Stort tack!

 • Egen design  
  Nya kläder till klubben/företaget?

  SIGN Sportswear erbjuder funktionella och prisvärda sportkläder för orientering, löpning, skidor och cykel - i helt egen design. Vi skapar en unik design just för din klubb eller ditt företag - i era färger, utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda era medlemmar att handla direkt här på signsport.se - så att ni slipper hantera lager, ta in beställningar. Ni kan istället fokusera på det som är viktigast för er!

  • Unik design för varje klubb/lag/företag
  • Minsta beställningsantal endast 10 st
  • All produktion inom EU
  • Snabba leveranser – 4-5 veckor
  • Hög kvalitet och bra priser!

  NYFIKEN? Kontakta oss

  Helt egen design från SIGN

  Egen design från endast 10 st

  Alla våra kläder och produkter går att få i helt egen design. Vårt svenska designteam bistår er med en unik design i era färger.

  Minsta beställningsantal är endast 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Kompletteringar möjligt från 5 ex. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

  LÄS MER HÄR!

  Panda theme

  Kvalitet och miljö

  All vår produktion sker inom EU vilket gör att vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor. Vi använder bara europeiska material och följer självklart de arbetsregler och villkor som finns i EU. SIGN har idag ca 20 anställda + 7 återförsäljare i olika länder.  2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid.

  oeko-tex OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord! Läs mer om OEKO-tex på denna länk

 • Kontakt
 • Varumärken  
 • Orientering  
 • Längdskidor  
 • Löpning/trail  
 • Cykel/mtb  
 • Outlet / erbjudanden
Upp