Leverans och frakt - lagerförda varor

Beställningar gjorda innan kl 12.00

Expideras av oss på signsport.se samma dag och kan i många fall redan vara hos dig dagen efter, beroende på vart du bor i landet och vilket fraktalternativ du väljer. Normal leveranstid är 1-3 dagar, under normala omständigheter.

Leverans utanför Sverige tar längre tid, ca 3-7 dagar. I dagsläget levererar vi inte utanför EU (Norge undantaget).

Vi leverar alla helgfria vardagar året om!

OBS! Gäller lagerförda varor! Teamorder-kläder och produkter som är slut i lager (men går att beställa) har längre handläggning och leveranstid.

Frakt inom Sverige

Du väljer själv i vår snabbkassa vilket fraktsätt du önskar. Vi erbjuder flexibla fraktalternativ, till olika kostnader beroende på hur stor din beställning är.

Här nedan ser du vilka leveransalternativ vi erbjuder samt vilka villkor som gäller för dessa:

Postnord brev (små försändelser) Postnord brev (små försändelser)
Leveranstid: 1-3 dagar. Delas ut till din brevlåda. För små försändelser. OBS! Vi tar inget ansvar paket som skickas med brev (ej spårbara).

Pris: 29-99 kr beroende på ordervärde (du ser fraktkostnaden i kassan)
DHL Servicepoint DHL Servicepoint
Leveranstid: Normalt framme nästa dag (1-3 dagar enligt DHL). Levereras till närmsta DHL servicepoint. SMS-aviseras

Pris: 89 kr
Postnord MyPack Postnord MyPack
Leveranstid: Normalt framme nästa dag (vissa orter längre tid enligt Postnord). Skickas till närmsta Postnord utlämningsställe. SMS-aviseras

Pris: 109-69 kr beroende på ordervärde.
Order över 2500 kr = 39 kr
DHL Paket (företag) DHL Paket (företag)
Leveranstid: Endast till företag. Normal leverans dagen efter. OBS! Krävs att någon är på plats. Annars tillkommer 200:- i omdirigering.

Pris:160 kr
Postnord Parcel (företagspaket) Postnord Parcel (företagspaket)
Leveranstid: Normalt framme nästa dag. Utkörning sker till företagets adress.

Pris: 150 kr
SIGN Teamleverans (endast vid teamorder)
Leveranstid: Detta fraktalternativ är endast till för de som handlar via teamorder/klubbshop.
Din beställning levereras då till klubbs förvalda leveransadress och du får sedan hämta upp ditt paket där.

Pris: 49 kr

Beställningar ej lagerförda varor - teamorder/klubbshop

För de klubbar som har en egen klubbshop där ni kan lägga individuella ordrar gäller följande vid beställning och leverans.

 1. Du beställer de varor du vill ha från er klubbshop.
 2. Du kompletterar med övriga varor från vårt lagerförda sortiment.
 3. Slutför din beställning och välj önskat leveransalternativ.
 4. Dina klubbkläder levereras efter att de produceras. Normalt 5-6 veckor efter utsatt sista datum för beställning.
 5. Har du även beställt lagervaror kommer din order att delas och dessa skickas ut per omgående! Normal leveranstid för dessa är 1-3 dagar beroende på valt leveranssätt.
 6. Har du valt SIGN Teamleverans som fraktsätt så levereras hela din order dit tillsammans med de lagerförda varor du beställt. Vill du att vi ska skicka lagerförda varor per omgående behöver du alltså lägga två olika ordrar eller skriva ett meddelande om att du vill ha dessa på en gång.

Beställningar till EU - fraktkostnad 350 kr extra

Paket till länder inom EU debiteras 350 kr extra i fraktkostnad. Vill du få dina varor levererade till annat land än Sverige anger du det i kommentarsfältet vid din beställning så kontaktar vi dig för en lösning på detta. Leveranstid är ca 3-5 dagar.

Beställningar inom EU debiteras svensk moms (25%) vilket är inkluderat i priset.

FRI FRAKT-KAMPANJEN GÄLLER INTE ORDER UTOMLANDS!

Beställningar till Norge- fraktkostnad 500 kr extra

Paket till Norge debiteras 500 kr extra i frakt och hanteringskostnad. Leveranstid är ca 3-5 dagar och paketen skickas med Posten eller DHL.

Vid köp till Norge debiteras ingen svensk moms. Den räknas av när du matar in din order. Norsk moms (25%) betalas av köparen vid införseln/leveransen av varan till det norska tullverket.Detta faktureras direkt från tullverket och kommer ofta några veckor efter du fått din beställning.

Beställningar till Norge kan ta några dagar extra på grund av ökad administration kring dessa.

Beställningar övriga världen

I dagsläget levererar vi inte utanför Europa. Har du förfrågningar från andra länder - vänligen kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose detta.


Meny

 • Teamorder
 • Om oss  
  signsport.se

  Denna e-butik såg dagens i december 2016. Syftet med butiken är att kunna erbjuda våra klubbar/företag att handla Teamkläder direkt via webshopen, samt sälja SIGNs egna kläder och tillbehör. Dessutom har vi kompletterat vårt egna sortiment med en rad olika varumärken för att möta våra kunders önskemål om att kunna köpa det mesta för sitt idrottande i samma butik.

  signsport.se / SIGN Sport Sweden ägs och drivs av Adshape AB, org 556834-8881. Företaget har sedan 2011 bedrivit e-handel och grafisk formgivning och driver även lampspecialisten.se

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Sign Sportswear

  Varumärket SIGN grundades 2013 med ambitionen att etablera ett nytt klädmärke som tillhandahåller tränings- och tävlingskläder till klubbar, privatpersoner och företag av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser, då ni handlar utan onödiga mellanhänder. 

  2015 startade SIGN Sport Sweden och marknadsför sedan dess SIGNs fulla sortiment inom orientering, skidor, cykel och löpning på den svenska marknaden. Vår resa har just börjat och ett bevis på att vi är på rätt väg är alla de team som redan anförtrott sig till oss. Stort tack!

 • Egen design  
  Nya kläder till klubben/företaget?

  SIGN Sportswear erbjuder funktionella och prisvärda sportkläder för orientering, löpning, skidor och cykel - i helt egen design. Vi skapar en unik design just för din klubb eller ditt företag - i era färger, utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda era medlemmar att handla direkt här på signsport.se - så att ni slipper hantera lager, ta in beställningar. Ni kan istället fokusera på det som är viktigast för er!

  • Unik design för varje klubb/lag/företag
  • Minsta beställningsantal endast 10 st
  • All produktion inom EU
  • Snabba leveranser – 4-5 veckor
  • Hög kvalitet och bra priser!

  NYFIKEN? Kontakta oss

  Helt egen design från SIGN

  Egen design från endast 10 st

  Alla våra kläder och produkter går att få i helt egen design. Vårt svenska designteam bistår er med en unik design i era färger.

  Minsta beställningsantal är endast 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Kompletteringar möjligt från 5 ex. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

  LÄS MER HÄR!

  Panda theme

  Kvalitet och miljö

  All vår produktion sker inom EU vilket gör att vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor. Vi använder bara europeiska material och följer självklart de arbetsregler och villkor som finns i EU. SIGN har idag ca 20 anställda + 7 återförsäljare i olika länder.  2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid.

  oeko-tex OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord! Läs mer om OEKO-tex på denna länk

 • Kontakt
 • Varumärken  
 • Orientering  
 • Längdskidor  
 • Löpning/trail  
 • Cykel/mtb  
 • Outlet / erbjudanden
Upp