Rea!
15% rabatt

Petzl NAO 575

E36AHR

Ny produkt

Petzl NAO 575 är en väldiget smart, smidig och prisvärd pannlampa som passar till de flesta aktiviteter. Nu uppdaterad version som lyser ännu mer - upp till hela 575 lumen!

Mer detaljer

1,522 kr

1,790 kr

Denna produkt finns inte längre i lager
Betala säkert med
Betala säkert med

Från 156 kr per månad.
 • 156 kr - Dela upp betalningen på 12 månader (räntefritt)
 • 283 kr - Dela upp betalningen på 6 månader (räntefritt)
 • 536 kr - Dela upp betalningen på 3 månader (räntefritt)
 
Mer information

Petzl Nao 575

Detta är en ny uppdaterad modell av vår storsäljare! Optimerat ljus som lämpar sig mycket väl för löpning, orientering (träning och motionslöpare), skidor, trailrunning mm
 

Uppladdningsbar pannlampa med självreglerande ljus, s.k. REACTIVE LIGHTING-teknologi. Ljusflödet och kraften från de två superdioderna anpassar sig automatiskt till användarens behov av ljus genom att ljusstyrkan anpassar sig efter hur mycket ljus som träffar den inbyggda ljussensorn. 

 • Anpassat och bekvämt ljus som inte bländar
 • Ökad ljustid genom optimalt användande av energikällan, sk reactive lightning. (Ex, lampan går ner i ljusstyrka när du lyser på något nära (mycket ljus reflekteras) och går upp i ljusstyrka när du lyser på något långt bort.

Skräddarsydd prestanda med OS by Petzl.

Laddas smidigt via USB i vägg, dator eller i bilen (endast USB-sladd medföljer)

Fakta:

 • Ljusflöde: 7-575 Lumen i reactive läge.
  Ljuslägen: Reactive-läge eller konstanta ljuslägen 2 st, 120 eller 430 lumen)
 • Ljuskälla: 2 LED, en som lyser brett och en som lyser smalt
 • Räckvidd: 10m -135m
 • Brinntid: 1,5h-12,5h (1,5 h på maxljus. Upp till 12 h i reactiveläge beroende på vad du lyser på)
  Reservljus: när batteriet tar slut går lampan ner i reservläge (20 lumen) och lyser då ytterligare 1 h
 • Kapslingsklass: IP X4 (vattentålig)
 • Vikt inkl batterier: 187 g
 • Garanti: 3 år på lampa och 1 år på batteri
  Rek utpris: 1790:-
  Levereras komplett med huvudställning, USB-sladd och uppladdningsbart batteri.
  Laddtid = 5 timmar (något längre om den laddas i dator)

  Mer info: se Petzls film om NAO här!

Vårt omdöme:

Denna lampa kom hösten 2012 och vi på lampspecialisten.se har redan sålt över 100 lampor. Nu i uppdaterad version som lyser ännu mer, vilket gör detta till ett perfekt val! Lampan fyller ett tydligt hål på marknaden - där kombinationen pris, ljusstyrka och smidighet inte funnits tidigare. Vi har självklart testat denna lampa och rekommenderar den till många kunder som behöver en lampa för många olika ändamål. Reactive-läget är inte optimalt för tex orientering och cykel, där man vill ha mycket ljus hela tiden, men väldigt bra att ha för tex promenader och arbete. Huvudselen är lätt att justera och sitter bra på huvudet. Den kan upplevas som hård på en del, men om du har en mössa eller buff under så är detta inget problem.

Proffsutlåtande Oskar Svärd:

- Att ha en pålitlig och ljusstark pannlampa både vid långa träningspass i höstmörkret och på skidor betyder mycket. Petzl Nao är den absolut bästa pannlampan jag provat. Jag använder den hela tiden när jag är ute och åker i mörker. Lampan är lätt och smidig och är optimal att använda för skidåkare. Passformen är bra och enkel att justera. Anpassningen av ljusstyrkan gör att man har det ljus man behöver för stunden. Ett extra plus är ju också att man via en förlängningssladd kan ha batteriet nära kroppen när det är extra kallt ute, säger Oskar Svärd, trefaldig Vasaloppsvinnare och en av dominanterna i skidornas långlopps världscup.

Tillbehör:

Li-Ion uppladdningsbart batteri ingår. Extra batteripack kan köpas till för de som vill ha lång batteritid.

Lampan laddas med USB-anslutning i datorn eller i nätadapter (ingår ej utan finns som tillbehör). Dock fungerar det att ladda i många andra laddare med USB-anslutning.

Förlängningssladd för att kunna placera batteriet närmare kroppen finns att köpa till - användbart under kalla dagar.
 

Lagervara - beställ innan kl 12 - vi skickar samma dag.

 

 
Trygg e-handel
 • signsport.se drivs av Adshape AB, org nr 556834-8881. Vi har bedrivit e-handel sedan 2009 och är en trygg partner att lita på.
 • Vi är AA-certifierade vilket betyder att vi har högsta kreditvärdighet. 
 • Vi erbjuder säkra betalningar via Swish, Payson och SveaWebPay.
 • Alltid snabba leveranser med Postnord eller DHL. Alla lagerförda varor, som du beställt innan kl 12.00 skickas samma dag.

trygg ehandel

3 andra produkter i samma kategori:

Meny

 • Teamorder
 • Om oss  
  signsport.se

  Denna e-butik såg dagens i december 2016. Syftet med butiken är att kunna erbjuda våra klubbar/företag att handla Teamkläder direkt via webshopen, samt sälja SIGNs egna kläder och tillbehör. Dessutom har vi kompletterat vårt egna sortiment med en rad olika varumärken för att möta våra kunders önskemål om att kunna köpa det mesta för sitt idrottande i samma butik.

  signsport.se / SIGN Sport Sweden ägs och drivs av Adshape AB, org 556834-8881. Företaget har sedan 2011 bedrivit e-handel och grafisk formgivning och driver även lampspecialisten.se och sportnetto.se

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Sign Sportswear

  Varumärket SIGN grundades 2013 med ambitionen att etablera ett nytt klädmärke som tillhandahåller tränings- och tävlingskläder till klubbar, privatpersoner och företag av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser, då ni handlar utan onödiga mellanhänder. 

  2015 startade SIGN Sport Sweden och marknadsför sedan dess SIGNs fulla sortiment inom orientering, skidor, cykel och löpning på den svenska marknaden. Vår resa har just börjat och ett bevis på att vi är på rätt väg är alla de team som redan anförtrott sig till oss. Stort tack!

 • Egen design  
  Nya kläder till klubben/företaget?

  SIGN Sportswear erbjuder funktionella och prisvärda sportkläder för orientering, löpning, skidor och cykel - i helt egen design. Vi skapar en unik design just för din klubb eller ditt företag - i era färger, utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda era medlemmar att handla direkt här på signsport.se - så att ni slipper hantera lager, ta in beställningar. Ni kan istället fokusera på det som är viktigast för er!

  • Unik design för varje klubb/lag/företag
  • Minsta beställningsantal endast 10 st
  • All produktion inom EU
  • Snabba leveranser – 4-5 veckor
  • Hög kvalitet och bra priser!

  NYFIKEN? Kontakta oss

  Helt egen design från SIGN

  Egen design från endast 10 st

  Alla våra kläder och produkter går att få i helt egen design. Vårt svenska designteam bistår er med en unik design i era färger.

  Minsta beställningsantal är endast 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Kompletteringar möjligt från 5 ex. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

  LÄS MER HÄR!

  Panda theme

  Kvalitet och miljö

  All vår produktion sker inom EU vilket gör att vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor. Vi använder bara europeiska material och följer självklart de arbetsregler och villkor som finns i EU. SIGN har idag ca 20 anställda + 7 återförsäljare i olika länder.  2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid.

  oeko-tex OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord! Läs mer om OEKO-tex på denna länk

 • Kontakt
 • Varumärken  
 • Orientering  
 • Längdskidor  
 • Löpning/trail  
 • Cykel/mtb  
 • Outlet / erbjudanden
Upp