Blog categories

Senaste kommentarer

Inga kommentarer

Sök bland nyheter

Nya kläder inför 2019?

Nya kläder inför 2019?

Är er klubb i behov av nya kläder inför nästa säsong? Kanske dags för en helt ny design? Eller några helt nya plagg till er kollektion?

Vi på SIGN Sport Sweden har nu sålt kläder i fyra år i Sverige och har under denna tiden byggt upp en bred kollektion för orientering, löpning, cykel och skidor, som uppskattas av många klubbar och företag. Hos oss får du sportkläder i er helt unika design! Vi satsar på europeiska och OEKO-tex-certifierade material, tillverkning inom EU, snabba leveranser och en fördelaktig prislista - oavsett om du är en liten eller stor klubb.

Så är ni nyfikna på oss som leverantör? Kontakta info@sign-sport.se redan idag så berättar vi gärna mer!

Vill du redan nu börja kika på en ny design inför nästa år - kolla gärna in vår design-katalog som du hittar här:
Sign yourself - katalog 2018

En av de klubbar som valde oss under 2018 var Trosabygdens OK. Såhär kommenterar de sitt val av oss på SIGN som ny leverantör:

Vad är ert första intryck av kläderna från SIGN?
– Moderna och snygga kläder. Väldigt skön kvalitet.

Vad fick er att byta klädleverantör till SIGN?
– Vi ville dels pröva något nytt men såg också samtidigt att SIGN kunde erbjuda en prisbild som tidigare leverantör inte klarar av att matcha.

Hur upplever du kontakterna med SIGN Sport Sweden?
– Det har hela tiden varit enkelt, snabbt och smidigt att kommunicera med SIGN.

Vi tackar Trosabygden OK och alla våra andra klubbar och företag för ert förtroende!

Skulle du som klädansvarig i just eran klubb vilja veta mer vad vi kan göra för er? Tveka inte att kontakta oss via info@sign-sport.se

Inlagt den 2018-10-04 0 1017

Lämna en kommentarLämna ett svar

Du måste vara Inloggad för att lämna en kommentar.

Meny

 • Teamorder
 • Om oss  
  signsport.se

  Denna e-butik såg dagens i december 2016. Syftet med butiken är att kunna erbjuda våra klubbar/företag att handla Teamkläder direkt via webshopen, samt sälja SIGNs egna kläder och tillbehör. Dessutom har vi kompletterat vårt egna sortiment med en rad olika varumärken för att möta våra kunders önskemål om att kunna köpa det mesta för sitt idrottande i samma butik.

  signsport.se / SIGN Sport Sweden ägs och drivs av Adshape AB, org 556834-8881. Företaget har sedan 2011 bedrivit e-handel och grafisk formgivning och driver även lampspecialisten.se

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Sign Sportswear

  Varumärket SIGN grundades 2013 med ambitionen att etablera ett nytt klädmärke som tillhandahåller tränings- och tävlingskläder till klubbar, privatpersoner och företag av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser, då ni handlar utan onödiga mellanhänder. 

  2015 startade SIGN Sport Sweden och marknadsför sedan dess SIGNs fulla sortiment inom orientering, skidor, cykel och löpning på den svenska marknaden. Vår resa har just börjat och ett bevis på att vi är på rätt väg är alla de team som redan anförtrott sig till oss. Stort tack!

 • Egen design  
  Nya kläder till klubben/företaget?

  SIGN Sportswear erbjuder funktionella och prisvärda sportkläder för orientering, löpning, skidor och cykel - i helt egen design. Vi skapar en unik design just för din klubb eller ditt företag - i era färger, utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda era medlemmar att handla direkt här på signsport.se - så att ni slipper hantera lager, ta in beställningar. Ni kan istället fokusera på det som är viktigast för er!

  • Unik design för varje klubb/lag/företag
  • Minsta beställningsantal endast 10 st
  • All produktion inom EU
  • Snabba leveranser – 4-5 veckor
  • Hög kvalitet och bra priser!

  NYFIKEN? Kontakta oss

  Helt egen design från SIGN

  Egen design från endast 10 st

  Alla våra kläder och produkter går att få i helt egen design. Vårt svenska designteam bistår er med en unik design i era färger.

  Minsta beställningsantal är endast 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Kompletteringar möjligt från 5 ex. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

  LÄS MER HÄR!

  Panda theme

  Kvalitet och miljö

  All vår produktion sker inom EU vilket gör att vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor. Vi använder bara europeiska material och följer självklart de arbetsregler och villkor som finns i EU. SIGN har idag ca 20 anställda + 7 återförsäljare i olika länder.  2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid.

  oeko-tex OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord! Läs mer om OEKO-tex på denna länk

 • Kontakt
 • Varumärken  
 • Orientering  
 • Längdskidor  
 • Löpning/trail  
 • Cykel/mtb  
 • Outlet / erbjudanden
Upp