Blog categories

Senaste kommentarer

Inga kommentarer

Sök bland nyheter

Kils OK rekommenderar SIGN

Kils OK rekommenderar SIGN

Vad fick er att byta klädleverantör till SIGN?

– De senate åren har några av våra killar i klubben blivit riktigt bra och fått gå upp på prispallen på tävlingar som SM flera gånger och i och med det har klubben gjort en liten satsning för att behålla de duktiga löparna vi har och därmed kände vi att vi behövde en uppgradering klädmässigt. Många har tyckt att vår tidigare leverantör varit lite dyr därför undersökte vi vad det fanns för bättre alternativ och fastnade för SIGN. Dessutom testade lite kläder och tyckte även att kvalitén verkade bra!

Vad var tanken med er nya design/look?

– Det var många svängar fram och tillbaka mellan oss i klädkommitén, styrelsen, elitgruppen och råd från er på SIGN innan vi bestämde oss. Tillslut behöll vi mörkblått som grund då vi haft det ganska många år nu och många känner igen oss som det. Dock plockade vi in en grön färg från vår logga, en färg klubben använde för många år sedan. Sedan ville vi ha en unik design och valde därför grankvisten som återfinns i vår logga som ett grafiskt element på magen och ryggen av kläderna. Från den togs även inspiration till ränderna på ärmarna för att få in ytterligare lite färg på plaggen.


Vad är ditt första intryck av kläderna från SIGN? Och vad tycker du om kläderna efter att ha använt dem en säsong?

– Mycket bra, trivdes i dem direkt och de har varit sköna att springa i hela säsongen. Alla har ju olika kroppsform och vissa kände från början att passformen inte var optimal för dem men nu tror jag även att de har hittat rätt bland alla varianter av plagg och storlekar som erbjuds. Många var från början lite skeptiska till att lägga pengar på en helt ny uppsättning plagg och beställde bara det mest nödvändiga, men vi har nu under hösten lagt ytterligare en beställning för att det var så många som ville ha fler plagg. Favoritplagget verkar vara tröjan i nättyg som vi också gjorde i en vit lite svalare variant. Dessutom har det efterfrågats skidkläder, lite andra specialplagg och även flaggor som vi också tagit fram genom SIGN. Så det måste ju vara ett bra betyg!

Hur upplever du kontakterna med SIGN Sport Sweden?

– Kontakterna har varit väldigt bra. Vi har fått snabba och bra svar och ni har varit väldigt tillmötesgående. Tröttnade inte ens på alla mail fram och tillbaka när vi skulle spika designen förra året, haha.

Skulle du rekommendera SIGN till andra klubbar?

– Verkligen. För det första känns det kul att stötta ett litet svenskt företag och sedan levererar ni även riktigt bra grejer. Självklart finns det utvecklingspotential med tanke på att företaget inte har så många år på nacken men å andra sidan så får man ett väldigt personligt och bra bemötande som är värt guld och som jag inte tror att man får hos större företag. Så Kils OK rekommenderar alla att välja SIGN!

Vi tackar KILS OK och Sanna Skoog för den positiva responsen och ser fram emot ett fortsatt samarbete! Blir du nyfiken på vad vi på SIGN skulle kunna göra för just din klubb eller ditt företag? Tveka inte att kontakta oss på info@sign-sport.se för att få mer information

Inlagt den 2020-01-16 0 225

Lämna en kommentarLämna ett svar

Du måste vara Inloggad för att lämna en kommentar.

Meny

 • Teamorder
 • Om oss  
  signsport.se

  Denna e-butik såg dagens i december 2016. Syftet med butiken är att kunna erbjuda våra klubbar/företag att handla Teamkläder direkt via webshopen, samt sälja SIGNs egna kläder och tillbehör. Dessutom har vi kompletterat vårt egna sortiment med en rad olika varumärken för att möta våra kunders önskemål om att kunna köpa det mesta för sitt idrottande i samma butik.

  signsport.se / SIGN Sport Sweden ägs och drivs av Adshape AB, org 556834-8881. Företaget har sedan 2011 bedrivit e-handel och grafisk formgivning och driver även lampspecialisten.se

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Sign Sportswear

  Varumärket SIGN grundades 2013 med ambitionen att etablera ett nytt klädmärke som tillhandahåller tränings- och tävlingskläder till klubbar, privatpersoner och företag av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser, då ni handlar utan onödiga mellanhänder. 

  2015 startade SIGN Sport Sweden och marknadsför sedan dess SIGNs fulla sortiment inom orientering, skidor, cykel och löpning på den svenska marknaden. Vår resa har just börjat och ett bevis på att vi är på rätt väg är alla de team som redan anförtrott sig till oss. Stort tack!

 • Egen design  
  Nya kläder till klubben/företaget?

  SIGN Sportswear erbjuder funktionella och prisvärda sportkläder för orientering, löpning, skidor och cykel - i helt egen design. Vi skapar en unik design just för din klubb eller ditt företag - i era färger, utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda era medlemmar att handla direkt här på signsport.se - så att ni slipper hantera lager, ta in beställningar. Ni kan istället fokusera på det som är viktigast för er!

  • Unik design för varje klubb/lag/företag
  • Minsta beställningsantal endast 10 st
  • All produktion inom EU
  • Snabba leveranser – 4-5 veckor
  • Hög kvalitet och bra priser!

  NYFIKEN? Kontakta oss

  Helt egen design från SIGN

  Egen design från endast 10 st

  Alla våra kläder och produkter går att få i helt egen design. Vårt svenska designteam bistår er med en unik design i era färger.

  Minsta beställningsantal är endast 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Kompletteringar möjligt från 5 ex. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

  LÄS MER HÄR!

  Panda theme

  Kvalitet och miljö

  All vår produktion sker inom EU vilket gör att vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor. Vi använder bara europeiska material och följer självklart de arbetsregler och villkor som finns i EU. SIGN har idag ca 20 anställda + 7 återförsäljare i olika länder.  2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid.

  oeko-tex OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord! Läs mer om OEKO-tex på denna länk

 • Kontakt
 • Varumärken  
 • Orientering  
 • Längdskidor  
 • Löpning/trail  
 • Cykel/mtb  
 • Outlet / erbjudanden
Upp