Blog categories

Senaste kommentarer

Inga kommentarer

Sök bland nyheter

Profilera er med funktionella kläder från Proone

Profilera er med funktionella kläder från Proone

Förutom egendesignade kläder förser vi våra kunder med funktionella och sköna fritidskläder från Proone.
Vi tillhandahåller designhjälp och provkollektion. Allt tryck av dessa plagg sker i Sverige för snabba leveranser.

GALEN KAMPANJ PÅ FUNKTIONSTRÖJOR!

Just nu har vi dessutom en riktigt bra kampanj på våra enkla och uppskattade funktionströjor från Proone. De finns i en mängd olika färger och storlekar för både barn, women och men.

JUST NU INGÅR TRYCK vid köp av 50 st eller fler. Dessutom hjälper vi er att ta fram trycket HELT KOSTNADSFRITT!

Kanske behöver ni tröjor till klubbens ungdomar? Till vinterns alla inomhus-träningar. Som pris till ett lopp? Eller varför inte som perfekta funktionärströjor till kommande arrangemang.

Erbjudandet gället till 15 september.

HÖSTENS SKÖNASTE TRÖJA

Moover fleece är en härlig tröja i strechfleece-material. Mjuk, skön hood-tröja som följer höstens alla rörelser. Finns i både unisex och women-skärning.

Ord pris 699 kr + moms.
Ert pris just nu: 670 kr + moms INKL 1-färgs klubbtryck
Frakt tillkommer

KAMPANJ LÄTTVIKTSJACKA

Just nu finns det också möjlighet att köpa en smidig och varm lättviktsjacka till kampanjpris. Den svarta Proone Lighter Jacket går att få med broddyr och med olika färger på dragkedjebandet (Zippuller). Jackan finns i dam-, herr och barn-modell.

Pris: 599:- vid beställning av minst 25 st.
Frakt och moms tillkommer.
Erbjudandet gäller till 30 november.

Passa på att skaffa snygg och funktionella kläder till din förening eller ditt företag!

Hör av er till Andreas Davidsson
info@sign-sport.se
070-425 47 94

Inlagt den 2019-09-04 263

Meny

 • Teamorder
 • Om oss  
  signsport.se

  Denna e-butik såg dagens i december 2016. Syftet med butiken är att kunna erbjuda våra klubbar/företag att handla Teamkläder direkt via webshopen, samt sälja SIGNs egna kläder och tillbehör. Dessutom har vi kompletterat vårt egna sortiment med en rad olika varumärken för att möta våra kunders önskemål om att kunna köpa det mesta för sitt idrottande i samma butik.

  signsport.se / SIGN Sport Sweden ägs och drivs av Adshape AB, org 556834-8881. Företaget har sedan 2011 bedrivit e-handel och grafisk formgivning och driver även lampspecialisten.se

  Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

  Sign Sportswear

  Varumärket SIGN grundades 2013 med ambitionen att etablera ett nytt klädmärke som tillhandahåller tränings- och tävlingskläder till klubbar, privatpersoner och företag av högsta kvalitet. Dessutom till riktigt bra priser, då ni handlar utan onödiga mellanhänder. 

  2015 startade SIGN Sport Sweden och marknadsför sedan dess SIGNs fulla sortiment inom orientering, skidor, cykel och löpning på den svenska marknaden. Vår resa har just börjat och ett bevis på att vi är på rätt väg är alla de team som redan anförtrott sig till oss. Stort tack!

 • Egen design  
  Nya kläder till klubben/företaget?

  SIGN Sportswear erbjuder funktionella och prisvärda sportkläder för orientering, löpning, skidor och cykel - i helt egen design. Vi skapar en unik design just för din klubb eller ditt företag - i era färger, utifrån era önskemål. Vi kan även erbjuda era medlemmar att handla direkt här på signsport.se - så att ni slipper hantera lager, ta in beställningar. Ni kan istället fokusera på det som är viktigast för er!

  • Unik design för varje klubb/lag/företag
  • Minsta beställningsantal endast 10 st
  • All produktion inom EU
  • Snabba leveranser – 4-5 veckor
  • Hög kvalitet och bra priser!

  NYFIKEN? Kontakta oss

  Helt egen design från SIGN

  Egen design från endast 10 st

  Alla våra kläder och produkter går att få i helt egen design. Vårt svenska designteam bistår er med en unik design i era färger.

  Minsta beställningsantal är endast 10 stycken, vilket gör SIGN till det perfekta valet även för den lilla klubben, laget eller kompisgänget. Kompletteringar möjligt från 5 ex. Varför springa i likadana kläder som alla andra? Sign yourself!

  LÄS MER HÄR!

  Panda theme

  Kvalitet och miljö

  All vår produktion sker inom EU vilket gör att vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor. Vi använder bara europeiska material och följer självklart de arbetsregler och villkor som finns i EU. SIGN har idag ca 20 anställda + 7 återförsäljare i olika länder.  2 års garanti. Våra tryckfärger är godkända och innehåller inga farliga kemikalier. Materialet i många av våra kläder är dessutom certifierade av OEKO-TEX vilket vi är stolta och sätter stor vikt vid.

  oeko-tex OEKO-tex-certifieringen (Trygg Textil på svenska) innebär att materialen i kläderna inte innehåller hälsofarliga kemikalier som är skadliga för varken dig som använder dom, miljön eller de som framställer dom. Riktigt bra med andra ord! Läs mer om OEKO-tex på denna länk

 • Kontakt
 • Varumärken  
 • Orientering  
 • Längdskidor  
 • Löpning/trail  
 • Cykel/mtb  
 • Outlet / erbjudanden
Upp